Tulipa osallistuttua istuntakurssille. Minulla tosin jäi istuntojen miettiminen aika vähiin, oli niin paljon muuta mietittävää. Luulen, että meikäläisestä tuli juuri vähintäänkin poliittinen vaikuttaja! Niin tai näin, oli kuitenkin mahtava reissu, siellä oli tuttujakin! Paikka oli nimittäin Sappeen Ratsastuskeskus. Nyt tiedän mihin Reija on hävinnyt, siellähän hän oli! Ovat pistäneet pystyyn uuden tallin, ison kentän, maneesin ja mitä vielä! Maisemat ihan meikäläisen makuun kyllä, eikä Tampereelta ollut kuin tunnin matka. Terhikin oli paikalla, yritti taas pussailla meikäläistä.. Hän keskittyi kuitenkin minua enemmän tällä kertaa Kalle- ruunaan, joka on vanhempi setämies kuten minäkin. Itse asiassa juttu kääntyikin vähän niin, että kateellisena katselin käytävän toiselta puolelta, että ei kai se nyt sitä Kalle- ruunaa siellä liikaa pussaile.

talli-normal.jpg

Uutta ja hienoa!


Sitä simulaattoria kaipailin ja etsin. Ymmärsin, että se oli tämän jutun juju! Yökin meni ihan huonosti nukkuessa, kun odotin sen tulevan tervehtimään. Sentään aikamoinen julkkis tämä Simo Simulaattori. Aika monessa lehdessä ollut upean olemuksensa ja aristokraattisen profiilinsa kanssa.  Kurkin joka kulman taakse, mutta en nähnyt koko kaveria missään! Tallituvan puolelta kuitenkin kuului mekaaninen ääni, luulenpa että siellä se Simo porhalsi menemään.!
Ajatelkaa mikä kohtalo Simo Simulaattorilla on! Simppa on tullut Saksasta asti tänne kylmään ja märkään Suomeen, eli on tehnyt verraten pitkän maantieteellisen matkan ikäisekseen. Kovin nuorihan hän on.  Ja nyt se töröttää menemään working trottia ja working canteria tallituvassa tai messuilla tai missä milloinkin, etenemättä ikinä minnekään! Kilometrejä tulee jatkuvasti, mutta maisemat eivät vaihdu. Ei aurinko paista, ei vettä sada, ei pakkanen kipristele korvanlehtiä! Taputtaakohan sitä edes kukaan koskaan? Saako se kiitosta? Porkkanoita, sokeria, melassivettä? Terhi varmasti  ainakin pusutteli, mutta entäpä muut?

simo-normal.jpg

Simo katselee kaksiulotteista maisemaa päivästä toiseen!


Voi kuinka Simo alkoi säälittää minua! Väittävät, että se on kone. Piuhoja, klemmareita, liitäntöjä, releitä, muovia, virtapiirejä. Olen kuulemma mennyt mielessäni inhimillistämään koneen! Väittäkää mitä haluatte, minä pidän mielipiteeni. Perustan vapauttakaa Simo – ryhmän! Kerään Turpatoosassa 10.000 nimeä aatteen puolesta! Vien adressin eduskuntaan vaikka omin kavioini ja saan aikaan muutoksen. Simo Simulaattori vapautuu ja se saa mennä working canteria tai extended canteria ihan missä haluaa! Tavoitteeni on, että Simo pääsee ensi kesänä laitumelle. Tämän lisäksi aion kerätä Simolle rahaa niin paljon, että voin hakea sille simulaattorikaverin Saksasta. Siitä tulee ELÄMÄÄ SUUREMPI RAKKAUSTARINA! Matkalippu Saksaan on jo varattu!

 

set%C3%A4miehet-normal.jpg

Setämiehet Kalle ja Trasseli syysauringossa!