Porkkana-autot kurvaavat kilvan pihaan tarjoamaan mitä herkullisimpia kasvattejaan! Helikopterit pörräävät jatkuvasti tallin yläpuolella ja paparazzit yrittävät saada edes jonkinlaisia otoksia meikäläisestä. Innoikkaimmat fanit päivystävät metsässä tuntikausia nähdäkseen edes vilauksen tästä aikakautemme kuumimmasta tähdestä, meikäläisestä meinaan! Kaikenlaisia herkkuja kannetaan eteen juuri niin paljon kuin haluan syödä. Mitä hienompia potretteja kuvataan arvovaltaisiin julkaisuihin ympäri maailmaa. Nimmaripyynnöt tukkivat postilaatikot.

... Ja sittenhän mä heräsin ja tömäytin turpani turpeeseen.



Eipä ole tämä tv-tähden elämä nyt kovasti normaaliarjesta muuttunut. Itse asiassa, ei yhtään millään tavalla! Olin toivonut edes muutamaa nimmaripyyntöä, edes jotakin jouhitoivomusta tai yhteiskuvaa, mutta ei. Olen sentään saanut ihan hyvää palautetta esiintymisestäni, se myönnettäköön, ja se on lämmittänyt vanhan sydäntä. Mullahan se siinä vaikein tehtävä oli, kun piti montaa asiaa tehdä yhtä aikaa; näyttää hemmetin hyvältä, ollaan paikallaan ja näyttää fiksulta, iskeä silmää ja muistaa vuorosanat. Kyllä, vuorosanat. Eihän siinä nyt tuppisuuna saanut olla, televisiossa. Toivottavasti tv-kanavat ja katsojat ovat painaneet mieleensä nimen Trasseli!  Täältä vielä tullaan!

Liikunnallisen kevään, rankan laiduntamisen ja tv-hommien vastapainoksi olen joutunut käymään hoidattamassa taas muutamaa nivelparkaa. Sitä taivuttelun ja ihmettelyn määrää taasen! Toisaalta, kyllä nyt helpommalta taas tuntuu. Rauhallisesti on siis otettu muutama viikko ja nyt taas alan päästä hissukseen vauhtiin. Onneksi kesä on sallinnut edes muutaman uintireissunkin! Niistä tykkään edelleen kovasti! Tekee kutaa paarmanpuremille..! Sitäpaitsi, rakastan kaikkia paikkoja ja tilanteita, joissa on mahdollisuus ruokailuun! Kaislat ovat yllättävän makoisia.



ystävänne Trasseli

PS. Vuodatus.net -palvelu oli taannoin nurin, ja kaikki kuvat vuoden 2009 jälkeen hävisivät siinä hötäkässä. Pyydän sihteeriäni lisäilemään niitä päiväkirjaani uudestaan, mutta kyllähän se tietenkin hidas prosessi on etsiä taas oikeat kuvat ja lisätä ne palveluun. Harmi, mutta minkäs teet!