Kiitos rakkaat ystäväni,
lukusia onnitteluita olen saanut tälle merkkipäivälleni ja jopa yksi kortti putkahti postin kautta! Ei vanheneminen oli pelkästään kurjaa. Mukavaa kun muistetaan!
Kaksikymmentä on mittarissa, halusin tai en. Näillä mennään. Kaukana on viisivuotiskevääni saatika lapsuuteni vuodet. Mutta ei auta jäädä märehtimään menneitä, eespäin sano ruuna kun jänikset jaloille kuseksi.

Ei mennyt ehkä tämä merkkipäivä ohjelman puolesta ihan kuten olisin toivonut. Elvikin sitä naureskeli. Olin ehkä kuvitellut vapaapäivää, leppoisaa maastolenkkiä korkeintaan. Paljon tuoretta ruohoa, synttärihöttöä ja hassuja hattua. Meikäläiselle speciaaliherkkuja. Katin kontin ja ketunleivät. Jotain epätoivoisia kevätliikkeitä kentällä vielä yritettiin, muka huomista esiintymistä varten. Turha on mestarin harjoitella, ei tästä tilanne paremmaksi muutu. Mutta selitä se näille hölmöläisille... Onneksi ei siinä kauaa pyöritty. Nöyryytys maksimoitiin kuitenkin vielä kun jouduin seisomaan shampoot päässä pesupaikalla. Jonnekin taas hävisi meikäläisen ominaistuoksu, se vaivalla hankittu, maassa pyörimällä haettu aromi.

trasu_hyppaa2-normal.jpg

On sitä aiemminkin osattu kovaa mennä.

Näin muuten painajaista viime yönä. Olen varma, että näin se juuri siihen aikaan, kun olen syntynyt kaksikymmentä vuotta sitten. En tosin tiedä, mihin kellonaikaan olen putkahtanut vuonna 1993 tähän maailmaan, mutta oli niin jännä fiilis siinä aamuyöstä viime yönä että melkein veikkaan että siihen osui... Unessani heräsin syntymäpäiväni aamuna, täysin harmaantuneena ja jäsenet jumissa. Köpöttelin ulos vaarinaskelin ja taisi olla näkökin mennyt ulkonäöstä puhumattakaan. Onneksi heräsin aamulla oikeasti normaalifiiliksiin, eli jäätävään nälkään ja kusihätään. Pieni jännitys kuitenkin jäi, että josko huomenna kompuroin jalkoihini ja kaadun pitkin pituuttani Niihaman kentälle. Tai kaadun sydärin saaneena tatamiin. Sellaistakin on sattunut, paremmissakin piireissä. Luojan kiitos tunnen oloni ainakin tällä hetkellä aika reippaaksi... Ehkä tästä(kin) syntymäpäivästä selvitään!

Kaksikytävuottajasikana!