Ihan selvästikin jotain erikoista on ilmassa. Normaalista poikkeavaa. Tiistaina kävi kova kuhina, kun Heli ja jopa ajo-oppilaani Eppu ja Laura puunasivat varusteitani...satula ja suitset siinä näkyi ainakin agendalla olevan. Kaiken kukkuraksi jouduin syynäyspuuniin elikäs täydellinen pesu! Pthyi! Kaikesta tästä päätellen viikonloppuleiri on lähellä. Kotona ollaan ku ellun kanat, mutta ans heti kun lähdetään ns. ihmisten ilmoille, pitää muka puunata ja puhdistaa kaikki; nahkatuotteet ilman karvapäällystettä samoin kuin karvapäällysteen kera (meinaan meikäläinen..!) on pesty, ja varmaan vahingossa naapurinkin kamat...tuskin panevat pahakseen. Näkyi tuo meikäläisen suunnattoman suuret kuivamuonaeväätkin pakkaavan muovipusseihin valmiiksi. Mitä sitä esittämään sellaista mitä ei ole, mentäis tonne turuille ja toreille niissä pas...likaisissa kamoissa ja huovissa, häntä repsottaen ja pissijäljet kyljessä. Mut ei kun ei. Akkojen touhotusta.

Paikallinen satulaguru Paula Pullinen kävi jälleen tsekkaamassa tallimme asukkien satulatilanteen. Minun kohdallani oli paljon positiivista kehitystä kuulemma tapahtunut sitten viime näkemän. Uusi käytettu satula on ottanut paikkansa hyvin ja minun on kyllä nyt helpompi liikkua. Kuulemma selkälihakseni ovat ihan eri kunnossa kuin viime kerralla ja ilmekin iloisempi. Ilmeeseen en ota kantaa, mutta varmaan merkitystä on ollut myös kuntoutuskuurilla, jonka aikana on kävelty ja taas kerran kävelty...mukava oli saada positiivista kommenttia itsestään. Yleensä sitä vaan on "läski" tai "vanhus"...!

Kävipä minulla tiistaina ajo- ja valjastusoppilaitakin, siis Eppu ja Laura. Yllättävän hyvin pärjäsivät. Valjaiden remmeistä tuli vähän silmien pyöritystä, tuhinaa ja huokailua, mutta itse ajamisessa ei tuntunut olevan mitään ongelmaa. Vedin porukkaa vuorotellen laidunpellon ympäri, ja siellä tuntui olevan jokin äärimmäisen hauska kohta, mikä aiheutti suurta hupia. Eipä meikäläistä naurattanut yhtään, mutta kyytiläiset pomppas tietystä montusta aina puoli metriä irti penkistä. Halvat ne on noitten huvit, ei voi muuta sanoa. Mukavaa oli kuitenkin päästä kärryjen eteen pitkästä aikaa!